Job opportunities

Mediegrafiker /
JUNIOR GRAFIKER SØGES.

Er du vild med photoshop, indesign, papir og plakater?

Kan du se dig selv i en international vækstvirksomhed der designer og producerer plakater?

THE DYBDAHL CO. leverer plakater til private og forhandlere i en stor del af verden og har brug for en ny kollega til teamet. Vi producerer alle vores plakater in-house på storformatsprintere og printer på kvalitetspapir med arkivblæk.

Vores ønsker til dig er:

- Uddannet mediegrafiker eller lignende
- Du har styr på photoshop og indesign
- Forstår sociale medier og at lave grafisk indhold til dem

Du vil få opgaver på mobil, mac og ved vores printere med at printe plakater. Vi laver alt fra design til print og indramning selv og sætter en ære i alle dele af processen. Du skal have lyst til at være med til både design og print af plakater.

Vi er på jagt efter en team player der har lyst til at være med. Vi er syv personer på fuldtid samt nogle deltidsmedarbejdere og leder efter en ny kollega med godt humør der kan hjælpe kulturarvseventyret endnu længere ud i verden.

Arbejdspladsen bliver fra vores nye studio/showroom i Tune (5 km fra Roskilde) hvor vi flytter til hen over sommeren.

Jobbet er som udgangspunkt en fuldtidsstilling. Starttidspunkt er fleksibelt. Vi venter gerne på den rette kollega. Samtaler afholdes løbende. Send din ansøgning og CV til Henrik Dybdahl på hd@thedybdahl.com

Se mere om virksomheden på www.thedybdahl.com og socialiser @thedybdahlco 

INTERNSHIPS
Happy, clever and curious students are always welcome to apply for an internship. More students and graduates have been here for a few monts doing great stuff. 

Regular job opportunities will be posted here.