Job opportunities

Grafiker søges

Er du begejstret for papir, plakater og måske botanik?

Kan du se dig selv i en vækstvirksomhed der designer og producerer plakater?

THE DYBDAHL CO. leverer plakater til private og forhandlere i en stor del af verden og har brug for en ny kollega til teamet. Vi producerer alle vores plakater in-house på storformatsprintere og printer på kvalitetspapir med arkivblæk.

Vi skal bruge dig der:

• Har erfaring med grafisk produktion og storformatprintere

• Er en haj til photoshop og indesign

• Har lyst til en afvekslende hverdag der både foregår bag computeren og i lige så høj grad i produktionen hvor vi trimmer plakater, pakker, indrammer og sender afsted.

Vi er på jagt efter en erfaren teamplayer der har lyst til at være med. Vi er syv personer på fuldtid samt nogle deltidsmedarbejdere og leder efter en ny kollega med godt humør der kan hjælpe kulturarvseventyret endnu længere ud i verden.

Vær opmærksom på at vores landlige omgivelser ikke er serviceret af offentlig transport. Du skal bruge bil for at komme her. Der er ingen bus- eller togforbindelser.

Fuldtidsstilling. Forventet starttidspunkt er 1. maj. Vi afholder samtaler løbende.
Send din ansøgning og CV til Henrik Dybdahl på hd@thedybdahl.com

We are heritage adventurers

Vores studio er placeret i smukke omgivelser på Barfredshøj Herregård uden for København. Vi designer og producerer posters baseret på originale sjældne illustrationer. Vores mål er at give liv til gamle glemte billeder som vi finder i bøger og på museer, arkiver og biblioteker. Vores forhandlere er stormagasiner, møbelbutikker, hippe selvstændige butikker og andre fine steder i mere end 40 lande


INTERNSHIPS
Happy, clever and curious students are always welcome to apply for an internship. More students and graduates have been here for a few monts doing great stuff. 

Regular job opportunities will be posted here.